RENOVATIE RAMEN EN DEUREN

Boghe Ramen en Deuren renoveert al uw ramen en deuren 

Boghe Ramen en Deuren is specialist in de renovatie van PVC ramen en deuren in Halle. We werken ook met hout en aluminium, en dit voor zowel nieuwbouw als renovatie.

PVC

Door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de perfecte thermische isolatie-eigenschappen wordt er vaak voor kunststof gekozen. De voordelen van kunststof ramen en deuren, naast de uitstekende isolerende eigenschappen, zijn een lange levensduur en zeer voordelige prijs. Wij staan erop te werken met kwalitatieve ramen en deuren van Deceuninck.

Hout

Net dat tikkeltje extra exclusiviteit en uitstraling dat perfect past in landelijke woningen. Hout geeft de juiste warme uitstraling en is van nature een goede isolator.

Aluminium

Aluminium ramen en deuren passen perfect in een moderne bouwstijl. Dit trendy en bijzonder sterk materiaal garandeert een fraaie vormgeving. Dankzij de absolute kleurvrijheid sluiten aluminium ramen en deuren mooi aan bij elke woning. 

Kwaliteit is voor ons de hoofdzaak, voor aluminium ramen en deuren werken wij daarom met Reynaers Aluminium.

Contact

Boghe Ramen en Deuren staat in voor een correcte opmeting √©n renovatie van uw ramen en deuren. Naast nieuwbouwprojecten worden ook bestaande ramen en deuren in Halle vervangen. Interesse om samen te werken met een professionele partner? Neem snel contact met ons op.

Copyright © all rights reserved.