GARAGEPOORTEN

Garagepoorten voor elk type woning

Een goede garagepoort vormt een meerwaarde voor elke woning met garage. Ze bepaalt mee het uitzicht van de woning en zorgt voor een goede beveiliging van uw garage. Bij Boghe Ramen en Deuren in Halle vindt u verschillende soorten garagepoorten in pvc, aluminium en hout.

Sectionaalpoorten

Sectionaalpoorten openen verticaal naar boven. Met dit systeem van garagepoorten wint u plaats in én voor de garage. En dat terwijl de volledige doorrijruimte vrijblijft. Geïsoleerde sectionaalpoorten zijn zeer breed toepasbaar. De vorm van de poortopening is absoluut geen bepalende factor in uw keuze. Dat maakt dat dit soort garagepoorten uitermate geschikt is voor renovatieprojecten.

Dubbel opendraaiende poorten

Voor sommige garages zijn dubbel opendraaiende poorten - ofwel vleugeldeuren - de beste oplossing. Hebt u bijvoorbeeld een garage waarvan de zijmuren niet loodrecht op de voorgevel staan? Dan kunnen er geen looprails gemonteerd worden. Het is bijvoorbeeld ideaal als u de garage alleen gebruikt als bergruimte. Dubbel opendraaiende garagepoorten zijn mogelijk in pvc, aluminium en hout.

Contact

Een garagepoort is een bepalend element in de voorgevel van een woning. Mits de juiste garagepoort, versterkt u het karakter van uw woning. Al mag u zeker en vast ook het praktische gedeelte niet uit het oog verliezen. Contacteer ons voor meer informatie of een prijsofferte!


© All rights reserved.