BOGHE Gary

Contacteer ons !

Contacteer ons !

Bel ons

Geniet van de zon, maar bescherm ook uzelf met zonwering

Natuurlijk bieden zonweringen uit Halle van Boghe Garybescherming tegen de zon en haar schadelijke uv-stralen. Maar u krijgt er in één klap ook een extra leefruimte bij: een beschut terras waar het zowel ’s avonds als overdag heerlijk vertoeven is.

Screens

Screens houden de zon uit uw woonkamer of kantoorruimte. Ze zijn eenvoudig te monteren op elk raamprofiel of elke gevel en houdt binnen alles koel. U kan ongehinderd naar buiten kijken en er treedt geen verkleuring van meubels of gordijnen op.

Verandazonwering

Verandazonweringen plaatst u bovenop uw veranda. Zo wordt het er in de zomer niet tropisch warm of bederft de laaghangende winterzon de pret niet. Het is geschikt voor elke type veranda, onbeperkte breedte, eenvoudige bediening en kwalitatieve doeken.


Terraszonwering

Zodra de zon komt piepen, moet u als Belg daarvan optimaal profiteren door heerlijk te ontspannen op uw terras. Daarbij is een terraszonwering een onmisbaar element om geen té felle stralen in uw gezicht te krijgen. Het creëert schaduw en maakt dat u bij elk weer van uw avond kan genieten.


Contact

Uiteraard moet u blij zijn als de zon komt piepen in België. Maar wanneer de zonnestralen toch té stevig zijn, is een degelijke zonnewering geen overbodige luxe. Kom eens kijken bij Boghe Gary in Halle.

Gary Boghe
Clikc+