BOGHE Gary

Contacteer ons !

Contacteer ons !

Bel ons

Garagepoorten voor elk type opening

Garagepoorten vormen een meerwaarde voor elke woning. Behalve een enorme lange levendsuur bieden ze naast een veiligheidsgevoel en groot gebruiksgemak ook een maximum aan comfort. Boghe Gary heeft diverse garagepoorten in Halle in pvc, aluminium en hout.

Sectionaalpoorten

Sectionaalpoorten openen verticaal naar boven. Zo wordt er plaats gewonnen in én voor de garage en blijft de volledige doorrijruimte vrij. Geïsoleerde sectionaalpoorten vinden overal een weg, de vorm van de poortopening is géén bepalende factor in uw keuze. Dit soort garagepoorten is uitermate geschikt voor renovatieprojecten.

Dubbel opendraaiende poorten

Voor sommige garages zijn dubbel opendraaiende poorten - ofwel vleugeldeuren - de beste oplossing. Hebt u bijvoorbeeld een garage waarvan de zijmuren niet loodrecht op de voorgevel staan? Dan kunnen er geen looprails gemonteerd worden. Ideaal als u de garage alleen gebruikt als bergruimte. Mogelijk in pvc, aluminium en hout.


Contact

Een garagepoort is een enorm dominante factor en dus een bepalend element in de voorgevel van een woning. Mits de juiste garagepoort, versterkt u het karakter van uw woning. Al mag u zeker en vast ook het praktische gedeelte niet uit het oog verliezen. Contacteer ons voor meer informatie of een prijsofferte!

Gary Boghe
Clikc+